5 δημιουργικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στη καραντίνα

Απαλλαγείτε απο παλιά αντικείμενα & ρούχα

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες σας αλλά και γενικά σε όλο το σπίτι, ώστε να απαλλαγείτε απο ρούχα και αντικείμενα που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα. Προσφέρετε τα σε ανθρώπους που μπορεί να τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

Ψηφιδωτό

Ξεκινήστε μια δημιουργική δραστηριότητα όπως το ψηφιδωτό. Εφοδιαστείτε με ψηφίδες διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων και δημιουργείστε κάτι μοναδικό που θα κοσμήσει το σπίτι ή τον κήπο σας ή ακόμη μπορείτε να το δωρήσετε στον αγαπημένο σας φίλο. Τι πιο ιδιαίτερο απο ένα μοναδικό δημιούργημα απο τα χεράκια σας;

Κηπουρική

Ένας καλός τρόπος να εκτονώσετε την ένταση σας και να σηκωθείτε απο τον καναπέ είναι να ασχοληθείτε με τα φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπος σας. Φυτέψτε λουλούδια αλλά και αρωματικά βότανα που θα σας χρησιμεύσουν στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Ανανεώστε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με νέες γλάστρες πέτρινες ή μαρμάρινες, με βότσαλα ή διακοσμητικές πέτρες.

Μαγειρική

Και αν είστε απο εκείνους που δεν προλάβαιναν να παραγγέλνουν πριν την καραντίνα, λόγω περιορισμένου ελεύθερου χρόνου, τώρα ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας στη μαγειρική. Φροντίστε τον εαυτό σας υιοθετώντας υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Προσπαθήστε να τρέφεστε με αρκετά φρούτα και λαχανικά ώστε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Καθαρισμός τζακιού

Ήρθε ο χειμώνας και ανυπομονείτε να ανάψετε το τζάκι σας; Καλό θα ήταν να επενδύσετε στον καθαρισμό του τζακιού σας διότι με το πέρασμα του χρόνου έχουν συσσωρευτεί υπολείμματα τα οποία προκαλούν μείωση της αποδοτικότητας της εστίας σας. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνετε έναν καλό καθαρισμό τώρα που διαθέτετε ελεύθερο χρόνο. Επίσης, μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο του καθιστικού αντικαθιστώντας τα αξεσουάρ του τζακιού σας.

Stay home.. Stay safe.. Stay warm..

Γράφει η

Σοφία Φραγκιαδουλάκη

Sales Manager