6 ιδέες για μπάνια σε boho σχεδιασμό

Boho μπάνιο

Όλοι έχουμε ανάγκη απο μια ανανέωση της καθημερινότητας μας, ειδικά την περίοδο αυτή που αναγκαζόμαστε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Εστιάστε στο μπάνιο σας και μεταμορφώστε το χρησιμοποιώντας boho στοιχεία. Έτσι, όταν χαλαρώνετε στο μπάνιο σας θα σας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς θυμίζοντας σας καλοκαιρινές διακοπές που πολύ μας λείπουν αυτή την περίοδο..

Πέτρινος νιπτήρας

Ένας μοναδικός πέτρινος νιπτήρας μπορεί να κάνει τη διαφορά στο μπάνιο σας και να το μετατρέψει σε boho chic! Για τους λάτρεις των φυσικών υλικών επιλέξτε ανάμεσα σε εξαιρετικούς και σπάνιους νιπτήρες και βρείτε αυτόν που ταιριάζει στο δικό σας στύλ απογειώνοντας το μπάνιο σας! Οι πέτρινοι νιπτήρες είναι διαχρονικοί, όπου δύσκολα κάποιος τους αποχωρίζεται και πάντα περνάνε απο γενιά σε γενιά κουβαλώντας την δική τους ξεχωριστή ιστορία!

Ψάθινα καλάθια

Στα boho μπάνια πρωταγωνιστούν ψάθινα καλάθια όπου τα χρησιμοποιούμε για φυτά εσωτερικού χώρου, καθώς επίσης για να αποθηκεύσουμε τις πετσέτες του μπάνιου! Έτσι, με μικρά διακοσμητικά στοιχεία δίνουμε μια boho sense στο μπάνιο μας!

Vintage πλακάκια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως η επιλογή του δαπέδου μπορεί να μεταμορφώσει το μπάνιο σας;;; Και όμως ναι! Ένα vintage πλακάκι μπορεί να δώσει μοναδικό χαρακτήρα στο boho μπάνιο σας. Οι επιλογές σε Vintage πλακάκια είναι αμέτρητες! Χρωματιστά, ασπρόμαυρα με γεωμετρικά σχέδια, καθώς και patchwork είναι ιδανικά για τους deco lovers που αναζητούν πάντα την ιδιαιτερότητα στο χώρο τους! Η συλλογή μας σε vintage πλακάκια είναι πλούσια και συνεχώς ανανεώνεται ψάχνωντας για νέα εντυπωσιακά σχέδια που τα λατρεύουμε και μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο!

Rustic έπιπλα μπάνιου

Τα rustic έπιπλα μπάνιου μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο σε μοναδικά χρώματα όπως το πράσινο, μπλέ, φυστικί και σε γήινες αποχρώσεις! Τα ξύλινα έπιπλα με ειδική επεξεργασία καταφέρνουν να δείχνουν ξεθωριασμένα και παλιά, δίνοντας μας την boho διακόσμηση που αναζητούμε! Το ξύλινο έπιπλο μπορεί να συνδυαστεί μοναδικά με πέτρινους καθρέπτες για τους λάτρεις του boho deco!

Ξύλινη σκάλα – Λουλούδια

Το ξύλο παίζει κυρίαρχο ρόλο στη boho διακόσμηση! Επιλέξτε μια ξύλινη σκάλα στο μπάνιο σας για διακοσμητικούς και χρηστικούς λόγους, η ζεστασιά του ξύλου ταιριάζει απόλυτα στη boho διακόσμηση και χρησιμοποιείται για τις αγαπημένες σας πετσέτες!

Λουλούδια παντού!! Τα φυτά επιδρούν θετικά στη ψυχολογία μας και στην ατμόσφαιρα του μπάνιου μας! Επιλέξτε φυτά που αγαπάτε και τοποθετήστε τα σε ψάθινα καλάθια ή πέτρινες γλάστρες αναδεικνύοντας την μοναδική ομορφιά τους!

Μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης

Μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης! Κυρίαρχο στοιχείο στο μπάνιο! Αυτές οι μοναδικές μπανιέρες με το retro σχεδιασμό δίνουν ένα boho στυλ στο μπάνιο σας μεταμορφώνοντας το σε ξενοδοχείο 5 αστέρων! Λευκές ή χρωματιστές, συνδυασμένες με υψηλού σχεδιασμού μπαταρίες λουτρού σε inox, bronze ή black χρώμα μας δίνουν το boho αποτέλεσμα που λατρεύουμε!

Boho lovers

Εύχομαι τα tips που μοιράστηκα μαζί σας να σας βοήθησαν να φτιάξετε το boho μπάνιο που ονειρεύεστε!!

Γράφει η

Κατερίνα Φραγκιαδουλάκη

Interior designer