Ανανέωση εξωτερικού χώρου με φυσικά πετρώματα ή με πλακάκια

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τις αλλαγές και τις ανανεώσεις βρισκόμαστε στην καταλληλότερη εποχή για τέτοιες πρακτικές ειδικά στους εξωτερικούς χώρους (κήπος μπαλκόνι ή βεράντα) του σπιτιού μας, που από εδώ και πέρα θα έχουν την τιμητική τους.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο επομένως η παραμικρή αλλαγή στο χώρο μας αναπτερώνει το ηθικό και τη διάθεση μας. Το σημερινό θέμα αποπνέει αέρα φρεσκάδας, θα σας δώσουμε προτάσεις και ιδέες για το πως μπορείτε ανανεώσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας με φυσικά πετρώματα ή με πλακάκια.

Υπάρχει μεγάλο φάσμα προϊόντων και σχεδίων στην εταιρεία μας που καλύπτουν κάθε γούστο , πλακάκια τύπου πέτρας, με vintage διάθεση , μονόχρωμα ή ξύλου ( deck) και βοτσαλόπλακες. Η επιλογή των πλακιδίων δεν είναι αποτέλεσμα μόνο αισθητικής πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν ορισμένα κριτήρια ειδικά για τους εξωτερικούς χώρους. Αρχικά επιλέξτε πλακάκι αντιολισθητικό είναι πολύ σημαντικό για να αποφευχθούν ατυχήματα , ανθεκτικό στο νερό είναι το πλακάκι deck το συγκεκριμένο χρησιμοποιείτε στο πάτωμα έξω από τις πισίνες. Ιδιαίτερη προσοχή στο γυαλιστερό πλακάκι δεν συνίσταται για εξωτερικούς χώρους καθώς είναι ολισθηρό αυξάνοντας τις πιθανότητες να γλιστρήσετε. Επιπλέον, μια λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε είναι ποιότητα στο πλακάκι , για παράδειγμα το γρανιτοπλακάκι ή πορσελανάτο αποτελεί την ιδανική επιλογή , αρκετά σκληρό σαν υλικό ανθεκτικό στο νερό , στο κρύο ή στην ζέστη . Το μυστικό για να μην έχετε φθορές έγκειται στην σωστή τοποθέτηση των πλακιδίων σε συνδυασμό πάντα με μια κόλλα υψηλής αντοχής.

Αν είστε λάτρεις της πέτρας τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος , μπορείτε να επιλέξετε φυσική πέτρα ή πλακάκι τύπου πέτρας και οι δύο επιλογές είναι εξαιρετικές σίγουρα η πρώτη είναι φυσικό προϊόν και δεν συγκρίνεται η απαράμιλλη ομορφιά της με οτιδήποτε άλλο. Στην απέναντι όχθη το πλακάκι τύπου πέτρας συναγωνίζεται επάξια την πέτρα αφού είναι πολύ κοντά στο φυσικό αποτέλεσμα με υψηλή ανθεκτικότητα. . Το πλακάκι τύπου πέτρας είναι πιο πρακτικό και εύχρηστο στο καθάρισμα. Επίσης η φυσική πέτρα βγαίνει σε ακανόνιστη ή σε τετραγωνισμένη μορφή η επιλογή είναι δική σας, συνήθως η ακανόνιστη μορφή επιλέγεται στο χωριό που θυμίζει το παραδοσιακό στοιχείο. Σίγουρα το κόστος επηρεάζει την τελική επιλογή όλοι αναζητούμε καλή σχέση ποιότητας-τιμής στην εταιρεία μας θα βρείτε και τα δύο. Το πλακάκι τύπου πέτρα είναι πιο οικονομικό συγκριτικά με την φυσική πέτρα, είναι λογικό εξαιτίας της φυσικότητας του υλικού. Παρόλα ταύτα υπάρχει εύρος τιμών όπου μπορούν να βρεθούν πιο προσιτές τιμές. Επιπροσθέτως διατίθεται μεγάλη ποικιλία στις διαστάσεις για τα πλακάκια εξωτερικού χώρου , οι οποίες γίνονται κατά παραγγελία αναλόγως με τις ανάγκες του πελάτη. Οι διαστάσεις ξεκινούν από 33×33, 45×45, 30×60 και μπορούν να φτάσουν μέχρι το 60×120.

Οι βοτσαλόπλακες είναι άκρως καλοκαιρινή επιλογή τη συναντάμε σε εξωτερικούς χώρους κυρίως νησιών, ξενοδοχείων και κήπων προσδίδοντας την αίσθηση της αίγλης και τον κοσμοπολίτικο αέρα . Η συγκεκριμένη επιλογή επενδύει στην καλαισθησία και στην αισθητική αναμφισβήτητα ομορφαίνει το χώρο. Σίγουρα με την αντίστοιχη διακόσμηση επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα για το χώρο μας. Ακόμη μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη επιλογή είναι το πλακάκι τύπου vintage ,τα τελευταία χρόνια το παλαιό στοιχείο είναι στις δόξες του , εξαιτίας της διαχρονικότητας και του κλασσικού στοιχείου που συνδυάζει έχει καταφέρει να παραμείνει τόσα χρόνια στη μόδα. Tο vintage είναι ταξίδι στο χρόνο με συνοδοιπόρο τα ρετρό σχέδια και τα έντονα χρώματα. Στις τάσεις κατατάσσεται το μωσαϊκό πλακάκι , το συγκεκριμένο είναι διαθέσιμο σε μικρές αλλά και μεγάλες διαστάσεις που φτάνουν μέχρι το 1,20. Τέλος για τους λάτρεις του μοντέρνου και του πιο εκκεντρικού βέλτιστη επιλογή αποτελεί το πλακάκι τύπου πατητής τσιμεντογονίας στο συγκεκριμένο υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις διαστάσεις ξεκινώντας από τις μικρότερες 60×60 και φτάνουμε έως 60×120.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανανέωση του σπιτιού σας αλλά και επαγγελματικούς χώρους (εστιατόρια , καφετέριες, ξενοδοχεία ) ότι αναζητάτε αναφορικά με τα προϊόντα μας θα το βρείτε στο site https://petroemporiki.gr/. Ότι ζητήσεις σε πέτρα , πλακάκι , είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου , τζάκι – σόμπες θα το βρεις στην Πετροεμπορική. Η ανανέωση του χώρου ομορφαίνει εξωτερικά και εσωτερικά πρώτα το σπίτι και μετά εμάς. Μείνετε στις επάλξεις, τα social της εταιρείας είναι ενεργά όσο ποτέ και έρχονται πολλές εκπλήξεις.

Να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή!