Ανανεώστε εύκολα και οικονομικά το μπάνιο σας!

Αν θέλεις μεγαλύτερη άνεση,  στυλ και πρωτοτυπία στο σου, πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψεις τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε αξεσουάρ μπάνιου μέσα από την τεράστια συλλογή της Πετροεμπορικής. Στο κατάστημά μας θα βρεις ό,τι αξεσουάρ μπάνιου μπορεί να χρειαστείς πάντα με την ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα προϊόντα της Πετροεμπορικής! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μοντέρνα αλλά και κλασικά αξεσουάρ ανάλογα με το γούστο σου και τη διαμόρφωση του μπάνιου σου. Η οργανωμένη ομάδα της Πετροεμπορικής είναι εδώ για να σε κατατοπίσει και να σου λύσει κάθε απορία! Πάμε να δούμε κάποια πολύ χρήσιμα αξεσουάρ μπάνιου που θα ανανεώσουν το μπάνιο σου, ενώ παράλληλα δε θα χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να τα αποκτήσεις!


  

1. Ραφιέρες μπάνιου

Οι ραφιέρες, οι εταζέρες και οι κρεμάστρες μπάνιου αποτελούν πολύτιμα αξεσουάρ στον χώρο μας. Είναι αρκετά πρακτικά, χάρη σε αυτά μπορούμε να κάνουμε οικονομία χώρου, ενώ συγχρόνως αποτελούν μία ιδιαίτερη στυλιστική προσθήκη στο μπάνιο μας! Αν θες να διαφοροποιηθεί το μπάνιο σου και να ξεχωρίσει, δεν έχεις παρά να διαλέξεις τις ραφιέρες που χρειάζεσαι, ρίχνοντας μια ματιά στον μεγάλο αριθμό σχεδίων που διαθέτουμε στην Πετροεμπορική!

 

2. Κρεμάστρες μπάνιου

Οι κρεμάστρες μπάνιου θα σου προσφέρουν τον απαιτούμενο extra χώρο στο μπάνιο σου και επιπρόσθετα θα εξασφαλίσουν το σωστό στέγνωμα της πετσέτας σου ή το κρέμασμα των απαραίτητων για το μπάνιο σου αξεσουάρ.


3. Σαπουνοθήκες

Οι θήκες σαπουνιού αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο μας, τόσο για τον νιπτήρα όσο και για τη ντουζιέρα. Μας βοηθάει να κρατάμε καθαρές τις επιφάνειες και το σαπούνι μας στεγνό. Στην Πετροεμπορική, όπου πρώτο μέλημά μας είναι η ποιότητα σε συνδυασμό με το σύγχρονο design, θα βρείτε σαπουνοθήκες που θα ξεχωρίσουν, θα αποτελέσουν πολύτιμο χρηστικό αξεσουάρ του μπάνιου μας και θα δώσουν έναν άλλον, πιο προσεγμένο χαρακτήρα στη συνολική αισθητική του χώρου!

4. Δοχεία κρεμοσάπουνου

Τα δοχεία για το κρεμοσάπουνο είναι τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για το μπάνιο μας. Όμως πέρα από το πόσο χρήσιμα είναι, μπορούν να δώσουν στυλ στο χώρο μας ανάλογα με τις προσωπικές μας προτιμήσεις. Διαλέγοντας τα σωστά αξεσουάρ, σίγουρα θα κάνεις το χώρο σου να υπερέχει!

 

5. Δοχεία αποθήκευσης μπάνιου

Στα δοχεία αποθήκευσης μπάνιου θα βρεις μεταλλικά, ψάθινα και πλαστικά καλάθια για το μπάνιο σου, θήκες οργάνωσης, organizer για καλλυντικά και συσκευές μαλλιών και glam accessories, δοχεία αποθήκευσης καλλυντικών και πολλά άλλα! Με τα δοχεία αποθήκευσης μπάνιου θα κάνεις πιο εύκολη την καθημερινότητά σου και θα οργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο σου!

 

6. Σετ μπάνιου

Τα σετ μπάνιου θα αποτελέσουν μια σύνθεση που δε θα θες να σταματήσεις να κοιτάς! Τα σετ είναι προορισμένα για να φέρουν τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου άμεσα! Αν θες να ανανεώσεις το χώρο σου σύμφωνα με τις αρχές του σύγχρονου design, τα σετ μπάνιου δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σου!

 

7. Πιγκάλ

Tα πιγκάλ αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο και συμβάλλουν στην υγιεινή του χώρου μας! Στην Πετροεμπορική θα βρεις πρωτοποριακά σχέδια και χρώματα σε πιγκάλ που θα συνθέσουν μία μοναδική αισθητική!



8. Κάδοι απορριμμάτων μπάνιου

Οι κάδοι απορριμάτων είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε κάθε μπάνιο! Μπορούν να χαρίσουν στυλ στο χώρο σου, ενώ στην Πετροεμπορική φροντίζουμε για την ποιότητα, ώστε να μείνουν αναλλοίωτα τα συστατικά τους στον χρόνο και να αποτελέσουν κόσμημα στο μπάνιο σου. Ειδικά αν ταιριάξουν με τα πιγκάλ και τα υπόλοιπα είδη μπάνιου που θα βρεις στην τεράστια συλλογή της Πετροεμπορικής, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

 


9. Ποτηροθήκες μπάνιου

Οι ποτηροθήκες μπορεί να αποτελέσουν ένα εξαιρετικά χρηστικό αξεσουάρ, που θα προσθέσει ταυτόχρονα έναν άλλον αέρα στη συνολικότερη αισθητική του μπάνιου! Στην Πετροεμπορική θα βρεις πολλές ποτηροθήκες με εξαιρετικό design σε κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια που καλύπτουν τα γούστα ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη! Η έμπειρη ομάδα μας θα σε βοηθήσει να διαλέξεις εκείνες τις ποτηροθήκες που θα ταιριάζουν καλύτερα αισθητικά με τα υπόλοιπα αξεσουάρ του μπάνιου σου, για να μεταμορφώσουν το σχεδιασμό του χώρου!

Αφού διαλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για το μπάνιο σου, μπορείς να προσθέσεις αρωματικά κεριά για να κάνεις τον χώρο σου πιο προσεγμένο και να δημιουργήσεις μια ξεχωριστή αύρα που θα σε παρασύρει σε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Αν θες μία πιο επίκαιρη λύση, κάτι πιο σύγχρονο και πρωτότυπο, μπορείς να επιλέξεις τα αρωματικά sticks που είναι ιδανικά για διαλογισμό, προσφέρουν ηρεμία, αποβάλλοντας το άγχος χάρη στο άρωμα που αναδίδουν και διεγείρουν τις αισθήσεις. Εμπλουτίζοντας το μπάνιο σου με αρωματικά κεριά και sticks, δημιουργείς ένα κλίμα θαλπωρής, ζεστασιάς και πολυτέλειας, ενώ παράλληλα μπορείς να ανανεώσεις κι άλλο το μπάνιο σου προσθέτοντας φυτά μπάνιου, λουλούδια και πρασινάδες. Έτσι, ο χώρος σου θα θυμίζει κάτι εξωτικό και θα συνεπάρει το νου σου για να σε μεταφέρει σε ειδυλλιακά τοπία, σε μαγικά μέρη της φύσης, όπου η ομορφιά είναι μοναδική και επικρατεί γαλήνη. Κάθε χώρος του σπιτιού είναι ένα κομμάτι από τις επιθυμίες μας και καθρεφτίζει τα όνειρά μας. Γι' αυτό ο κάθε χώρος είναι διαφορετικός και μοναδικός, αφού ο καθένας μας τον διαμορφώνει ανάλογα με αυτό που νιώθει και ποθεί.


Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε όμορφες και οικονομικές λύσεις που θα αλλάξουν το χώρο σας και θα κάνουν το σπίτι σας πιο περιποιημένο και προσεγμένο!

 

Μείνετε κοντά μας για να μάθετε κι άλλες πρωτότυπες ιδέες για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας!

 

 Η ομάδα της Πετροεμπορικής