Christmas is coming! 6 ιδέες για να φέρεις στο σπίτι σου τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στη μαγεία! Μπορεί να βγαίνεις έξω και να βλέπεις τα μαγαζιά στολισμένα, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κατοικήσει μέσα μας το πνεύμα των Χριστουγέννων… Διότι τίποτα δε σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου όπως το να ξεκινήσεις να δημιουργείς τις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που θα κάνουν το χώρο σου μοναδικό και, γιατί όχι, ονειρικό!


Φέτος θέλουμε να κάνουμε το σπίτι να μοιάζει με παραμύθι! Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τα καλύτερα γιορτινά σκηνικά σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας (από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο) κάνοντάς το όσο το δυνατόν πιο ζεστό και φιλόξενο γίνεται.

Μπορείς να κάνεις το σπίτι σου άκρως Χριστουγεννιάτικο και μάλιστα χωρίς να χαλάσεις πολλά χρήματα. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες που μπορείς να ακολουθήσεις και να διακοσμήσεις τον χώρο σου όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι. Πάμε να δούμε;


1.     Καθρέφτης χριστουγεννιάτικα στολισμένος

Μια εντυπωσιακή διακόσμηση για το σαλόνι σου θα ήταν μία σύνθεση. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να επιλέξεις έναν μεγάλο καθρέφτη στολισμένο με νιφάδες χιονιού που θα ήταν σκορπισμένες γύρω του, συνοδευόμενες από μικρά αστεράκια ή μια χριστουγεννιάτικη κορδέλα. Οι νιφάδες χιονιού είναι φτιαγμένες από αφρό και θα φαίνονταν εντυπωσιακές αν πρόσθετες και λίγη λάμψη. Αν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι πιο επιβλητικό, θα μπορούσες να επιλέξεις μαρμάρινο καθρέφτη, ώστε να συνδυάσεις το αρχοντικό στοιχείο με μοντέρνες δημιουργίες.



2.     Μαρμάρινα αντικείμενα

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και δε νοείται χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το οποίο θα λείπουν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Εκτός όμως από τα γευστικά γλυκά, πρέπει να εφοδιαστούμε και με τις κατάλληλες πιατέλες που θα προσθέσουν στο  χριστουγεννιάτικο τραπέζι μοναδικό στυλ και υψηλή αισθητική! Έχουμε για εσένα την ιδανική πρόταση που θα κάνει το τραπέζι σου αξέχαστο και θα δημιουργήσει σίγουρα εντυπώσεις! Τι είναι αυτό; Μα φυσικά οι μαρμάρινες πιατέλες… Αναβάθμισε το στυλ σερβιρίσματος στο τραπέζι σου εύκολα και γρήγορα, επιλέγοντας την κατάλληλη μαρμάρινη πιατέλα που ταιριάζει στο γούστο σου και στην αισθητική του χώρου σου!

Μπορείς να συνδυάσεις τέλεια τη μαρμάρινη πιατέλα με έναν μαρμάρινο δίσκο και έτσι το στυλ σερβιρίσματος να φτάσει σε ένα επίπεδο υψηλής αισθητικής που θα συναντά το σύγχρονο design!

Αν θέλεις επιπλέον να προσθέσεις ζεστασιά στο χώρο σου και να δημιουργήσεις ένα αίσθημα θαλπωρής, σου έχουμε την τέλεια λύση! Τα μαρμάρινα κηροπήγια είναι εδώ για να κάνουν το χώρο σου ξεχωριστό και άκρως γιορτινό! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία με πολλά χρώματα και σχέδια το μαρμάρινο κηροπήγιο που θα αναδείξει καλύτερα το χώρο σου…

Και αν αγαπάς το καλαίσθητο και προσεγμένο, μπορείς να συνδυάσεις τα μαρμάρινα κηροπήγια με μοναδικά μαρμάρινα διακοσμητικά σε μία σύνθεση που θα απογειώσει το χώρο σου! Υπάρχουν διακοσμητικά από μάρμαρο που έχουν σχήμα αστεριού ή δέντρου, ώστε να μπεις σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και να νιώσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων όχι μόνο στην καρδιά σου, αλλά και στο σπίτι σου.



3.     Πέτρινες γλάστρες

Οι πέτρινες γλάστρες είναι μια ασφαλή επιλογή τόσο για τους εξωτερικούς χώρους όσο και για τους εσωτερικούς, διότι είναι ανθεκτικές στις μεταβολές της θερμοκρασίας, αλλά και στις άσχημες καιρικές συνθήκες, όπως η βροχή, το χιόνι και ο παγετός. Η συλλογή των πέτρινων γλαστρών περιλαμβάνει κλασικά, παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια.

Οι πιο κλασικές γλάστρες από πέτρα έχουν υφή ίδια με του ασβεστόλιθου και συνήθως βγαίνουν σε φυσικό χρώμα (ζαχαρί-μπεζ). Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία πιο μοντέρνες ή πιο παραδοσιακές πέτρινες γλάστρες πάντα σε συνάρτηση με τη διακόσμηση του χώρου σου. Η πέτρα ως παραδοσιακό υλικό προσδίδει στο χώρο έναν αριστοκρατικό αέρα και ένα αίσθημα πολυτέλειας!



4.     Αρωματικά χώρου

Αν θέλεις να εμπλουτίσεις το χώρο σου, διάλεξε αρωματικά χώρου και αρωματικά κεριά που με τα αρώματα τους θα σε ταξιδέψουν, θα σε χαλαρώσουν και θα σου προσφέρουν ευεξία! Τα αρωματικά χώρου θα σου αλλάξουν τη διάθεση και θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αρωματικά κεριά ή αν θες μία πιο σύγχρονη λύση, υπάρχουν και τα αρωματικά sticks που αποτελούν νούμερο 1 τάση της μόδας στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Ειδικά αν επιλέξεις αρωματικά χώρου με χριστουγεννιάτικα αρώματα, τότε θα δημιουργήσεις ένα μοναδικό γιορτινό κλίμα στο σπίτι σου που θα σε κάνει να νιώσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων.


5.     Αξεσουάρ τζακιού

Το τζάκι είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο του χώρου που μας προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα θαλπωρής, ζεστασιάς και ένα ξεχωριστό θέαμα που μας ταξιδεύει και δημιουργεί ένα τοπίο παραμυθένιο… Ωστόσο, για τον κάθε τύπο τζακιού χρειάζονται και τα κατάλληλα αξεσουάρ, ώστε να έχουμε την καλύτερη λειτουργικότητα. Μπορείς να επιλέξεις από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που πραγματικά θα αναβαθμίσουν την εικόνα του τζακιού σου.


6.     Ένα ζεστό χαλί

Στόλισε το χώρο σου δημιουργώντας μια απόλυτα γιορτινή και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, επιλέγοντας ένα χαλί που θα ζεστάνει το χώρο σου και θα σε κάνει να νιώσεις θαλπωρή, υπενθυμίζοντάς σου τη μαγεία των γιορτών… Μπορείς να επιλέξεις ένα χαλί με χριστουγεννιάτικα σχέδια για να μπεις ακόμη περισσότερο σε χριστουγεννιάτικο mood και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις ομορφότερες γιορτές και δεν είναι γιορτή μόνο για τα παιδιά, αλλά για όλους μας. Όλοι αξίζουμε λίγη μαγεία στη ζωή μας για να την κάνει πιο ωραία και να απαλύνει κάθε αρνητικό συναίσθημα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το σπίτι μας, δημιουργώντας έναν χώρο μαγικό για να κατοικήσει μετά και η μαγεία μέσα μας…


Μείνετε κοντά μας για να μάθετε και άλλες ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ιδέες που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας σε έναν χώρο εντυπωσιακό και ονειρικό!

Η ομάδα της Πετροεμπορικής