Διακοσμητικά τουβλάκια: Η νέα τάση που θα λατρέψετε!

Πλέον, η industrial αισθητική έχει γίνει τάση της διακόσμησης και στη χώρα μας κι έχει ήδη καθιερωθεί σε πολλούς χώρους. Τα διακοσμητικά τουβλάκια χτυπούν και την πόρτα του σπιτιού μας και διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σπίτι μας, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και έναν κοσμοπολίτικο αέρα.

Τοποθετούνται στο μπάνιο, την κουζίνα, τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι μας, ντύνουν κολόνες του σπιτιού ή έναν από τους τοίχους του σαλονιού. Προσφέρουν ζεστασιά στο χώρο και μία αίσθηση άνεσης. Μεταφέρουν στο σπίτι κάτι από νεϋορκέζικο στυλ, προσδίδοντας έναν αστικό τόνο, κάνοντας το σπίτι σου να ξεχωρίζει!

Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σου. Τα διακοσμητικά τουβλάκια βγαίνουν σε πολλά σχήματα, άλλα γεωμετρικά και άλλα πιο ακανόνιστα, ενώ υπάρχει και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με την αισθητική που θες να αποκτήσει ο χώρος σου. Πάμε να δούμε κάποιες από τις πιο γνωστές τάσεις που σίγουρα θα λατρέψεις! Θα μπορούσες να διαλέξεις γυαλιστερά ή σατινέ τουβλάκια για το μπάνιο στο σημείο που βρίσκεται η μπανιέρα ή για την κουζίνα στο σημείο του νεροχύτη, για να καθαρίζονται πιο εύκολα. Στους υπόλοιπους τοίχους του σπιτιού μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια υφή σου αρέσει καλύτερα. Στο κατάστημά μας θα βρεις ασπρόμαυρα τουβλάκια για πιο industrial διακόσμηση ή μονόχρωμα τουβλάκια σε μαύρο ή λευκό χρώμα που θα κάνουν το σπίτι σου πιο μοντέρνο και σύγχρονο.

Αν ωστόσο θέλεις μία πιο πρωτότυπη λύση, μπορείς να διαλέξεις τουβλάκια σε στυλ ζούγκλας, για να δώσουν έναν πιο εξωτικό αέρα στο χώρο σου και να σε μεταφέρουν σε μέρη μαγικά και απόκοσμα.

Αν πάλι είσαι λάτρης του κλασικού, μπορείς να επιλέξεις τουβλάκια σε πιο γήινες αποχρώσεις που είναι εξίσου εντυπωσιακά. Και για τους πιο τολμηρούς, υπάρχουν πολύχρωμα τουβλάκια ή μονόχρωμα σε ζωντανά χρώματα που θα φωτίσουν το χώρο σου και θα δώσουν στο σπίτι έναν πιο παιχνιδιάρικο τόνο, δημιουργώντας ένα αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Κάποια από τα πολύ αγαπημένα μας χρώματα είναι το μπλε και το πετρόλ. Αυτές οι αποχρώσεις μαγεύουν, ίσως γιατί θυμίζουν τη θάλασσα που σε μερικά της σημεία παίρνει αυτό το μοναδικό χρώμα, παίζοντας με τις φωτεινές αχτίνες του ήλιου, δημιουργώντας έτσι ιριδισμούς που παραλύουν τις αισθήσεις.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χρώμα που έχει γίνει τάση είναι το βουργουνδί, κάτι ανάμεσα σε βυσσινί και μπορντό. Πρόκειται για ένα έντονο χρώμα που θα δώσει ζωντάνια στο χώρο σου και εκπέμπει έναν μοναδικό αισθησιασμό. Αν πάλι θέλεις μία πιο safe επιλογή, μία λύση που θα ταιριάξει εύκολα με την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σου, τότε τα παστέλ τουβλάκια είναι εδώ για να απλοποιήσουν τη ζωή σου και να δώσουν άλλον αέρα στο σπίτι σου!

Οι παστέλ αποχρώσεις φέρνουν την Άνοιξη σπίτι μας, μας γεμίζουν χαρά και μας ξεκουράζουν. Μπορείς να διαλέξεις διακοσμητικά τουβλάκια σε baby blue και απαλό ροζ που θα σου προσφέρουν ένα αίσθημα γαλήνης και θετικής ενέργειας.

Τα διακοσμητικά τουβλάκια αποτελούν την ιδανική επιλογή, ιδιαίτερα για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς δε λερώνονται εύκολα και σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι μικροί λεκέδες δε φαίνονται, με αποτέλεσμα να είναι μία καλή επιλογή και χρηστική λύση.

Ό,τι κι αν διαλέξετε, η Πετροεμπορική είναι εδώ για εσάς, παρέχοντάς σας ασύγκριτη ποιότητα, μεγάλη γκάμα επιλογών και προσιτές τιμές. Όπως κι αν επιθυμείτε να διαμορφώσετε το σπίτι σας, είμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές και να σας προτείνουμε λύσεις που θα ανανεώσουν το χώρο σας και θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει…

 

Μείνετε κοντά μας, έχουμε για εσάς πολλές ενδιαφέρουσες και δημιουργικές συμβουλές που θα κάνουν το χώρο σας να διαφέρει και το σπίτι σας αξιοζήλευτο!

 

 

Η ομάδα της Πετροεμπορικής