Ενεργειακό τζάκι VS Σόμπα

Ήρθε η στιγμή να επιλέξετε εστία θέρμανσης αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η ιδανική επιλογή για εσας; Τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο..

Η σόμπα τοποθετείται πιο εύκολα και γρήγορα σε σχέση με ενα τζάκι.

Μια σόμπα σίγουρα αποτελεί πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με ένα ενεργειακό τζάκι.

Σε περίπτωση που δεν είστε και τόσο σταθεροί στις επιλογές σας, μπορείτε να την μεταφέρετε σε άλλο χώρο πιο εύκολα σε σχέση με ένα ενεργειακό τζάκι που είναι σχεδόν αδύνατο να μεταφερθεί και να γίνει η εγκατάσταση του απο την αρχή.

Μια σόμπα σίγουρα θα χρειαστεί λιγότερα ξύλα σε σχέση με ένα ενεργειακό τζάκι.

Η σόμπα δεν έχει ανάγκη απο μια επένδυση όπως χρειάζεται ενα ενεργειακό τζάκι.

Αντίθετα το ενεργειακό τζάκι έχει υψηλότερη απόδοση σε σχέση με μια σόμπα.

Το σύγχρονο design ενός ενεργειακού τζακιού δεν μπορεί να συγκριθεί με μια σόμπα, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν εξίσου μονέρνα σχέδια και στις σόμπες.

Έφτασε ο χειμώνας, ώρα να ανακαλύψετε την ιδανική επιλογή θέρμανσης για εσας και την οικογένεια σας. Οι δυο πιο δημοφιλής επιλογές είναι να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ενεργειακό τζάκι ή μια ενεργειακή σόμπα. Το ενεργειακό τζάκι μας προσφέρει θαλπωρή και ζεστασιά πετυχαίνωντας ταυτόχρονα υψηλή απόδοση. Η απόδοση ενος ενεργειακού τζακιού μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά σε σχέση με μια ενεργειακή σόμπα. Και οι δυο επιλογές (ενεργειακό τζάκι & ενεργειακή σόμπα) είναι ασφαλείς αφού διαθέτουν ανοιγόμενη πόρτα και προσφέρουν υψηλή στεγανότητα και απόδοση. Η ενεργειακή σόμπα είναι, για κάποιους, ιδανικότερη επιλογή λόγω χαμηλότερου κόστους σε σχέση με ένα ενεργειακό τζάκι.

Η Σόμπα μπορεί να μας ξυπνήσει μνήμες απο τη παιδική μας ηλικία, αφού υπήρχε πάντα στο σπίτι της γιαγιάς..

Ο χώρος και οι ανάγκες σας , μαζί με την συμβουλή ενός ειδικού, θα σας οδηγήσει στη σώστη επιλογή..

Μείνετε ασφαλείς & προσέχετε τους εαυτούς σας..

Γράφει η

Σοφία Φραγκιαδουλάκη

Sales Manager