Επένδυση πισίνας

Σας καλωσορίζουμε σε ακόμη μια ανάρτηση του blog μας , πάντα συνεπείς στο διαδικτυακό ραντεβού μας αυτή τη φορά με άκρως καλοκαιρινό θέμα ελπίζουμε να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε τον ζεστό ήλιο.

Βρισκόμαστε στην καρδία του καλοκαιριού , το θερμόμετρο χτυπά κόκκινο, η διάθεση διαρκώς ανεβαίνει και όλοι αδημονούν να απολαύσουν τις βουτιές ειδικά στις πισίνες που αποτελούν το αγαπημένο μέρος για μικρούς και μεγάλους. Στο σημερινό θέμα θα αναφερθούμε στους τρόπους που μπορούμε να επενδύσουμε τις πισίνες και θα σας προτείνουμε επιλογές δαπέδου ιδανικές για το εξωτερικό μέρος της πισίνας . Ως Πετροεμπορική αναλαμβάνουμε τέτοιες κατασκευές δημιουργώντας πάντα με συνέπεια ένα ασφαλές αποτέλεσμα βασισμένο στην καλαισθησία και στην αισθητική.

Η επένδυση της πισίνας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους, η πρώτη κατηγορία είναι τα ειδικά πλακίδια μακρόστενης κατασκευής χρώματος γαλάζιου είναι το κλασσικό σχέδιο που χρησιμοποιείται στην επένδυση ,αποτελεί την πιο σύνηθες επιλογή των πελατών καθώς προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα σε χαμηλό κόστος. Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει την ψηφίδα είναι εύκαμπτο υλικό με την ιδιότητα να φορμάρεται συνίσταται για κυκλικές επιφάνειες , για παράδειγμα αν υπάρχει στην πισίνα ένα κυκλικό σχέδιο τότε θα πάρει την μορφή του. Η τρίτη κατηγορία που μπορούμε να επενδύσουμε την πισίνα μας είναι το μάρμαρο , μας δίνει την αίσθηση των φυσικών νερών σε έντονους χρωματισμούς του πράσινου και μπλε. Με αυτή τη κατηγορία δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα καλύπτοντας πιο εκκεντρικά και μοντέρνα στυλ είναι η ειδική επιλογή αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να φτιάξετε μια μοναδική πισίνα εμπνευσμένη από κάποιο εικαστικό πίνακα. Το κόστος εξαιτίας του υλικού είναι λίγο πιο ακριβό όμως υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν με αντίστοιχα υλικά σε πιο προσιτές τιμές. Οι τρεις κατηγορίες είναι εξαιρετικές επιλογές για την επένδυση της πισίνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά η καθεμία ή σε συνδυασμό μεταξύ τους δημιουργώντας mix σχεδίων , παράλληλα μπορούμε να “παίξουμε” με τα χρώματα δημιουργώντας διάφορες διχρωμίες για παράδειγμα αυτή του άσπρου-μπλε.

Όσον αφορά το εξωτερικό κομμάτι της πισίνας αναλαμβάνουμε την επένδυση δαπέδου είτε με φυσική πέτρα είτε με πλακάκια τύπου ξύλου deck προτεραιότητα της εταιρείας είναι η ασφάλεια σας ειδικά όταν πρόκειται για εξωτερικούς χώρους που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν συγκεκριμένα κριτήρια. Αρχικά προτιμήστε αντιολισθητικό δάπεδο για την αποφυγή ατυχημάτων και υλικά υψηλής αντοχής σε ζέστη , στο κρύο και στο χλώριο. Κατά την έξοδο σας από την πισίνα πρέπει να είστε ασφαλείς και να μην υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσετε για αυτό επιλέγεται πλακάκι τύπου ξύλου το deck λόγω κατασκευής αποχωρούν τα νερά από τα τοιχώματα δεν συσσωρεύονται σε κάποιο σημείο επομένως μπορείτε να περπατήσετε πάνω σε αυτό δίχως φόβο. Επίσης η φυσική πέτρα σε τετραγωνισμένη μορφή (αντικιέ) αποτελεί εξαιρετική επιλογή δαπέδου για το εξωτερικό μέρος της πισίνας διότι πληρεί όλα τα κριτήρια που απαιτούνται για την ασφάλεια σας. Σε αυτή κατηγορία επενδύουμε ιδιαίτερα στην αισθητική καθώς η πέτρα αυτομάτως ομορφαίνει το χώρο σας και το καθιστά μοναδικό εξαιτίας του φυσικού κάλλος, τέλος υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν διάφορες αποχρώσεις στην πέτρα όπως του γκρι, μπεζ και της ώχρα.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία τέτοιων κατασκευών για τον προσωπικό σας χώρο αλλά και για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία) , όσοι από εσάς επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε επένδυση της πισίνας μπορείτε να επισκεφτείτε το site της Πετροεμπορικής προκειμένου να δείτε την ποικιλία των σχεδίων – τους χρωματισμούς και να πάρετε ιδέες. Οι διακοσμητές πάντα διαθέσιμοι για να να βρεθεί το ιδανικό αποτέλεσμα βασισμένο στο προσωπικό σας γούστο και στις ανάγκες, με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια σας. Μείνετε συντονισμένοι ως την επόμενη ανάρτηση μέχρι τότε βρείτε μας και ακολουθήστε μας στα social media της εταιρείας γιατί έρχονται αναπάντεχες εκπλήξεις.

Να είστε όλοι καλά!