Έπιπλα μπάνιου: Η επιτομή στο σύγχρονο design

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το μπάνιο σου και παράλληλα να αποκτήσεις περισσότερο χώρο αποθήκευσης για τα πράγματά σου, τότε τα έπιπλα μπάνιου είναι η ιδανική λύση για εσένα! Διαλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα μπάνιου θα δώσεις έναν άλλον αέρα στη συνολική εικόνα του μπάνιου σου και θα προσθέσεις στην αισθητική του, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, αφού θα ταιριάξεις τη χρηστικότητα με το υψηλό design.

Το μπάνιο αποτελεί άλλωστε έναν ιδιαίτερο χώρο για το σπίτι μας και είναι σημαντικό να είναι άνετο, λειτουργικό και να συμβαδίζει με το συνολικό design που έχουμε επιλέξει. Στην Πετροεμπορική μπορείτε να βρείτε μοντέρνα έπιπλα μπάνιου σε μεγάλη ποικιλία και στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ομορφαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το σπίτι σας στον απόλυτο βαθμό!

Η Πετροεμπορική με σεβασμό στον πελάτη και τις ιδιαίτερες ανάγκες του διαθέτει μεγάλη συλλογή με εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα μπάνιου, με ή χωρίς νιπτήρα, αλλά και σετ έπιπλα μπάνιου που περιλαμβάνουν ξεχωριστά κομμάτια σε διαφορετικές διαστάσεις, χρώματα και υλικά όπως ξύλο, λάκα, μελαμίνη και PVC (αδιάβροχα). Οι επιλογές είναι πολλές και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε μα επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και εκφράζει το γούστο σου. Πάμε να δούμε μαζί λοιπόν τα διαφορετικά έπιπλα μπάνιου που μπορείς να διαλέξεις, καθώς και τα χαρακτηριστικά τους:


1. Έπιπλα μπάνιου από μελαμίνη

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία επίπλων, τα οποία είναι φτιαγμένα από ένα υλικό που μοιάζει εξωτερικά με το ξύλο και παράλληλα είναι πιο οικονομικό. Είναι μία μοντέρνα λύση που θα σου λύσει τα χέρια, προσδίδοντας στυλ στο χώρο σου και πρωτοτυπία.



2. Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το χώρο σου εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι, τότε σου έχουμε την ιδανική λύση. Στο κατάστημά μας θα βρεις μοντέρνα έπιπλα μπάνιου που θα σου προσφέρουν το σύγχρονο design και τη λειτουργικότητα που θέλεις. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια πληθώρα χρωμάτων, σχεδίων και υλικών για να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε έναν χώρο σύγχρονο που θα βρίσκεται σε αρμονία με το υπόλοιπο σπίτι, θα συμπληρώνει και θα τελειοποιεί το συνολικό design. Αν έχεις θαυμάσει τα  μοντέρνα έπιπλα μπάνιου που δεσπόζουν στα περισσότερα ξενοδοχεία και έχεις ευχηθεί να τα έχεις και στο δικό σου μπάνιο, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και τον χώρο σου να ξεχωρίζει!



3. Λευκά έπιπλα μπάνιου

Αν είσαι λάτρης του λευκού χρώματος, τότε θα λατρέψεις τη μεγάλη ποικιλία που θα βρεις στο κατάστημά μας. Το λευκό χρώμα μπορεί να ταιριάξει με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, καθώς είναι ένα χρώμα ουδέτερο. Παράλληλα, αποτελεί τη νούμερο 1 τάση της μόδας, αφού είναι μία ασφαλής και στυλάτη επιλογή. Τα λευκά έπιπλα μπάνιου αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια επιλογή υψηλής αισθητικής και διαχρονικότητας.



4. Κλασικά έπιπλα μπάνιου

Αν αγαπάς το παραδοσιακό στοιχείο και αναζητάς μία πιο ασφαλή επιλογή, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη συλλογή που διαθέτουμε σε κλασικά έπιπλα μπάνιου. Ιδιαίτερα αν ο χώρος σου είναι διαμορφωμένος με γνώμονα το κλασικό στοιχείο, τότε τα κλασικά έπιπλα θα συμπληρώσουν το μπάνιο σου και θα το εναρμονίσουν τέλεια με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Στην Πετροεμπορική θα βρεις μια μοναδική σειρά με αντικέ έπιπλα, που ταιριάζουν σε κάθε χώρο, με ταυτότητα και προσωπικό γούστο. Ανακάλυψε υπέροχα σκούρα αλλά και παστέλ χρώματα, καθώς και υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, όπως μασίφ φυσικό ξύλο.

 

5. Ξύλινα έπιπλα μπάνιου

Τα ξύλινα έπιπλα μπάνιου αποτελούν ιδανική πρόταση για να δημιουργήσεις έναν χώρο φτιαγμένο με μεράκι και διαχρονική αισθητική! Εδώ θα βρεις έπιπλα από εξαιρετικά υλικά κατασκευής, όπως πεύκο, οξιά, έλατο και OSB ξύλο. Στην Πετροεμπορική, με πολυετή παρουσία στο χώρο και με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη, προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις, με εγγύηση ποιότητας. Ανακάλυψε την τεράστια γκάμα επιλογών και επίλεξε το ιδανικό ξύλινο έπιπλο μπάνιου, αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το χώρο σου και συμβαδίζει με τις προσωπικές σου προτιμήσεις.



6. Έπιπλα μπάνιου PVC αδιάβροχα

Τα έπιπλα μπάνιου από PVC είναι 100% αδιάβροχα και υπόσχονται μεγάλη αντοχή στο χρόνο. H ανθεκτικότητά τους συμπορεύεται με την καλή αισθητική, καθώς στο κατάστημά μας θα βρεις αδιάβροχα έπιπλα μπάνιου σε υπέροχα σχέδια και χρώματα για να δημιουργήσεις το μπάνιο των ονείρων σου! Εξόπλισε σήμερα το μπάνιο σου με τα πιο ανθεκτικά έπιπλα μπάνιου στις πιο προσιτές της αγοράς!



7. Έπιπλα μπάνιου βάση με νιπτήρα

Βρείτε έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα επικαθήμενο, υποκαθήμενο ή ένθετο. Όλα μας τα προϊόντα, όπως και οι νιπτήρες μπάνιου με έπιπλο, είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά για μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Τα έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα είναι μια εξαιρετική πρόταση για εσάς, που θέλετε να βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να εξοικονομήσετε χώρο στο μπάνιο σας και παράλληλα να έχετε όλα σας τα προϊόντα ή είδη μπάνιου, συγκεντρωμένα και οργανωμένα μέσα σε ένα κομψό έπιπλο. Αν το μπάνιο σας είναι ευρύχωρο ή πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, τότε ιδανική επιλογή αποτελούν οι διπλοί νιπτήρες μπάνιου με ντουλάπι, ενώ στην αντίθετη περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε μια μικρότερη βάση νιπτήρα. Τα έπιπλα μπάνιου με νιπτήρα θα δώσουν στον χώρο σας μια νότα πολυτέλειας και μια πρακτικότητα, που σίγουρα θα λατρέψετε στην καθημερινότητά σας.



8. Πάγκοι μπάνιου για επικαθήμενο νιπτήρα

Ο πάγκος μπάνιου μπορεί με απλό τρόπο να μετατρέψει τον χώρο του μπάνιου σου σε μια πιο stylish εκδοχή του! Οι ξύλινοι πάγκοι μπάνιου που θα βρεις στο κατάστημά μας είναι κατάλληλοι τόσο για το σπίτι σου όσο και για τον επαγγελματικό σου χώρο. Υπάρχει μεγάλη πληθώρα σε υλικά κατασκευής των πάγκων. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου στο υλικό, μπορείς να επιλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να δημιουργήσεις έναν χώρο με τη δική σου προσωπική πινελιά. Αν έχεις μικρό μπάνιο, τότε οι κρεμαστοί πάγκοι νιπτήρα ίσως είναι η πιο κατάλληλη επιλογή, ενώ σε μεγαλύτερους χώρους μπορείς με ευκολία να επιλέξεις πάγκους δαπέδου με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο. Ο ιδανικός πάγκος για επικαθήμενο νιπτήρα είναι εδώ και περιμένει να γίνει δικός σου!


9. Ντουλάπια μπάνιου, στήλες και ερμάρια

Οι στήλες μπάνιου και τα ντουλάπια μπορούν να αναδιαμορφώσουν τον χώρο σου προσδίδοντας ταυτόχρονα αισθητική και λειτουργικότητα. Ειδικότερα, η στήλη μπάνιου αποτελεί μια ιδανική λύση αποθήκευσης τόσο σε ένα μικρό όσο και μεγαλύτερο μπάνιο. Στην Πετροεμπορική θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από στήλες και ντουλάπια μπάνιου σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να καλύψεις τις ανάγκες σου με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο. Επίλεξε μια στήλη μπάνιου κρεμαστή, επιτοίχια ή δαπέδου, με συρτάρια, ράφια, μονά ή διπλά ντουλάπια και δυνατότητα προσθήκης καλαθιού απλύτων.

Στην Πετροεμπορική θα βρείτε εκείνα τα έπιπλα μπάνιου που ταιριάζουν καλύτερα στο design σας, μέσα από μία ποικιλία επιλογών και προτάσεων για κάθε γούστο και απαίτηση. Εξοικονομήστε χώρο και δημιουργήστε το μπάνιο των ονείρων σας με προϊόντα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, όπως ξύλο, μελαμίνη και λάκα που αντέχουν στον χρόνο. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, είμαστε εδώ για την κάνουμε ακόμη πιο εύκολη!

Μείνετε κοντά μας, θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοποριακές, αλλά και οικονομικές ιδέες που θα ανανεώσουν το χώρο σας, μεταμορφώνοντας το σπίτι σας από απλό σε σύγχρονο και προσεγμένο, ώστε να προκαλεί εντύπωση και θαυμασμό στους γύρω σας!

Η ομάδα της Πετροεμπορικής