Μια πρώτη γνωριμία με όλους εσάς!

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας εγχείρημα!

Η εταιρεία μας ΠΕΤΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ έχει καταξιωθεί και εδραιωθεί στο χώρο ως μια από τις καλύτερες. Ορισμένοι αναγνώστες ενδεχομένως να μας γνωρίζετε ήδη, όσοι όμως από εσάς είστε καινούριοι στην παρέα μας έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε και να πληροφορηθείτε για την ΠΕΤΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ μέσα από το site που διαθέτουμε https://petroemporiki.gr/. Εκεί θα βρείτε τα πάντα αναφορικά με την εταιρεία , την ποιότητα και τη ποικιλία των προιόντων μας. Κύριο μέλημα της εταιρεία είναι η εξειδικευμένη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Η Πετροεμπορική μετράει περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποδείξει την αξιοπιστία μας επιτυγχάνοντας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Το καινούργιο βήμα μας ως εταιρεία είναι η δημιουργία του παρόντος blog. Στόχος της συγκεκριμένης πλατφόρμας είναι η γνωριμία με το κοινό μας καθώς και η άμεση επικοινωνιακή σχέση μέσω της δυναμικής που διαθέτουν τo site ,  το blog αλλά και τα social media της Πετροεμπορικής. Μέσα από το blog επιθυμούμε την ενημέρωση και πληροφόρηση των αναγνωστών για ποικίλα θέματα που αφορούν τα πετρώματα , τα είδη υγιεινής, τα αξεσουάρ μπάνιου και των πλακιδίων τοίχου – δαπέδου. Παράλληλα θα δίνουμε χρηστικές συμβουλές και διάφορα tips που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πρόθυμο , να μοιραστεί μικρά μυστικά με τους αναγνώστες ,να παρέχει χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης αλλά και να προτείνει τις νέες τάσεις χρωμάτων και σχεδίων.

 Στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://petroemporiki.gr/ θα βρείτε όλα τα προιόντα λεπτομερώς για την ποιότητα, τους χρωματισμούς και το σχεδιασμό τους.Υπάρχει μεγάλη ποικιλία που καλύπτει κάθε γούστο , από το πιο μοντέρνο ως το πιο κλασσικό στυλ προσαρμοσμένο στην οικονομική σας δυνατότητα. Ακόμη σε αυτή τη πλατφόρμα θα λαμβάνετε ενημέρωση για μελλοντικές προσφορές και δώρα, μείνετε συντονισμένοι και επωφεληθείτε από αυτές.

Επιδιώκουμε να δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση εξέλιξης. Όσοι αναγνώστες επιθυμείτε την επικοινωνιακή μας αλληλεπίδραση να είστε στις επάλξεις για την επόμενη ανάρτηση στην πλατφόρμα μας. Μέχρι τότε μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα https://petroemporiki.gr/ και να πάρετε ιδέες για μελλοντικές αλλαγές στους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Μην ξεχνάτε η ανανέωση του χώρου  βελτιώνει και την ψυχολογική μας διάθεση.

Να είστε όλοι καλά! Προσέχουμε κυρίως τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπο. Μένουμε ασφαλείς όπως μας υποδεικνύουν οι αρμόζουσες αρχές.