Πέτρινοι νιπτήρες: Διαχρονική αξία στο σύγχρονο design!

Θες ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο μπάνιο; Κάτι ιδιαίτερο και παράλληλα πιο κοντά στη φύση; Οι πέτρινοι νιπτήρες είναι εδώ για να κάνουν το μπάνιο σου ξεχωριστό και ιδιαίτερα μοντέρνο!

Η πέτρα είναι ένα διαχρονικό υλικό που προσαρμόζεται σε όλους τους χώρους και είναι πάντα στη μόδα. Είτε το μπάνιο σου είναι κλασικό είτε μοντέρνο, οι πέτρινοι νιπτήρες θα δώσουν έναν άλλον χαρακτήρα στο χώρο. Το φυσικό πέτρωμα από το οποίο είναι κατασκευασμένοι μας μεταφέρει σε φυσικά περιβάλλοντα, άγρια τοπία, σε κάτι εξωτικό που ξυπνάει τη φαντασία και τις αισθήσεις. Και εκτός αυτού, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές! Υπάρχει ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων στο κατάστημά μας για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμηση και το σχέδιο του μπάνιου σου! Αν συνδυάσεις σωστά τους πέτρινους νιπτήρες με τα πλακάκια του μπάνιου σου, καθώς και την αισθητική του χώρου, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό…

Πώς όμως θα επιλέξεις το σωστό χρώμα που θα έχει ο πέτρινος νιπτήρας; Συνήθως τα χρώματα των πέτρινων νιπτήρων τα οποία είναι φυσικά είναι το μπεζ και το σκούρο γκρι, το λεγόμενο ανθρακί. Καλό είναι να υπάρχει χρωματική αρμονία με το πλακάκι που έχετε επιλέξει για την επένδυση των τοίχων. Αν ωστόσο είστε τολμηροί, μπορείτε να διαλέξετε ένα χρώμα που θα δημιουργήσει αντίθεση. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα χρωμάτων για όλα τα γούστα, έτσι ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με τη δική σου αισθητική!

Όσον αφορά το σχήμα του νιπτήρα, για να κάνεις τη σωστή επιλογή πρέπει να λάβεις υπ' όψιν 2 παράγοντες:

1. Τη διακόσμηση του χώρου

2. Το μέγεθος του μπάνιου

 Πάμε να δούμε μαζί ποιο είναι το ιδανικό σχήμα νιπτήρα ανάλογα με το χώρο σου. Υπάρχουν 3 κατηγορίες νιπτήρων:

 

1.   ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΟΒΑΛ ΣΧΗΜΑ

 

Εάν έχεις μικρό μπάνιο, προτίμησε οβάλ σχήματα, τα οποία δίνουν ένα πιο minimal αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι νιπτήρες με οβάλ σχήμα είναι επιτραπέζιοι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις στις οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σαν επιδαπέδιοι αν συνοδευτούν από ειδική κολώνα. Οι επιτραπέζιοι νιπτήρες συνήθως τοποθετούνται επάνω σε κατασκευές από μασίφ ξύλο σε φυσικές αποχρώσεις. Αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό, τότε πρέπει σίγουρα να ρίξεις μια ματιά στους πέτρινους οβάλ νιπτήρες που διαθέτει το κατάστημά μας!

2.   ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ

 

Εάν ο χώρος του μπάνιου είναι μεγάλος, μπορείς να επιλέξεις νιπτήρα με ορθογώνιο σχήμα. Οι νιπτήρες αυτού του σχήματος συνήθως θέλουν μεγαλύτερο μήκος πάγκου για να μπορέσουν να αναδειχθούν καλύτερα. Διαλέγοντας έναν ορθογώνιο νιπτήρα ο χώρος σου θα γίνει σίγουρα πιο επιβλητικός!

 

3.   ΝΙΠΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΣΧΗΜΑ

 

Ένας πέτρινος νιπτήρας ακανόνιστου σχήματος θα ταιριάξει απόλυτα με ένα ασυνήθιστο σχέδιο μπάνιου. Συνδυάζει την ποιότητα με την αισθητική και είναι ένα στυλ για τους λάτρεις της τέχνης, κάτι πιο ιδιαίτερο που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή και θα δώσει έναν μοντέρνο τόνο στο μπάνιο σου! Ένας πέτρινος νιπτήρας αυτής της κατηγορίας μπορεί να βγαίνει σε πολλά σχήματα, άλλα πιο συνηθισμένα και άλλα πιο εκκεντρικά, επιτείνοντας το μοντέρνο στοιχείο. Συγκεκριμένα, υπάρχουν πέτρινοι νιπτήρες κυλινδρικοί, αλλά και κωνικοί. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές ανάλογα με το γούστο και την αισθητική σου! Όλα τα σχέδια του καταστήματός μας είναι μοναδικά, το καθένα έχει τη δική του ιδιαίτερη ομορφιά που το κάνει ξεχωριστό και σίγουρα σε προκαλεί να το δεις, να νιώσεις την υφή της πέτρας και να δημιουργήσεις με τη φαντασία σου τοπία πιο εξοχικά…

Τα πλεονεκτήματα από την αγορά πέτρινου νιπτήρα είναι πολλά. Ας δούμε γιατί αξίζει να ολοκληρώσεις την εικόνα του μπάνιου σου με έναν πέτρινο νιπτήρα:

 

  • Έχει υψηλή ανθεκτικότητα
  • Παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στην υγρασία
  • Έχει μοναδική και πλούσια υφή
  • Διαθέτει εντυπωσιακή και ιδιαίτερη εμφάνιση
  • Ταιριάζει τόσο σε κλασικού τύπου μπάνιο όσο και σε πιο σύγχρονου τύπου, αφού τα σχέδια είναι πολλά, ώστε να προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους

 


Χάρη σε όλες αυτές τις ιδιότητες που παρουσιάζουν, οι νιπτήρες αυτοί γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Προτιμώντας έναν πέτρινο νιπτήρα, το μπάνιο σου θα αποκτήσει όχι μόνο μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση που θα ενσαρκώνει τον πλούτο, αλλά θα δημιουργήσει και τη σωστή ενέργεια στο χώρο. Μη χάνεις ευκαιρία! Από κοντά η αίσθηση είναι υπέροχη και η εικόνα εντυπωσιακή!

 

Μείνετε κοντά μας για να μάθετε και άλλες πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν το σπίτι σας πιο μοντέρνο και άνετο!

 

Η ομάδα της Πετροεμπορικής