Πλακάκια XL, η νέα τάση που μεταμορφώνει το χώρο σας

H απαρχή του πλακιδίου πιθανολογείται περίπου στη νεολιθική εποχή, ενώ τα τελευταία είκοσι χρόνια εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο προσφέροντας μία τεράστια γκάμα επιλογών. Παράλληλα, αποτελεί σίγουρα επιλογή για να ντύσουμε είτε το δάπεδο, τους τοίχους, το μπάνιο, την κουζίνα ή τον εξωτερικό χώρο της οικίας μας συνδυάζοντας το με το στυλ που θέλουμε να αναδείξουμε.

Ποια είναι όμως η νέα τάση που πρωτοπορεί σήμερα όσον αφορά το υλικό του πλακιδίου;

Δεν είναι άλλη από αυτή των πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων. Σε αρκετούς από εσάς ίσως είναι άγνωστο και ακούγοντας το να σας ξενίζει. Είμαι σίγουρη, όμως, πως μερικές από τις εικόνες θα σας πείσουν και θα σας εντυπωσιάσουν.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων όπως 180*60, 120*240, 162*324, 160*320, 100*300, ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας ανησυχεί αν θα μπορέσει να ταιριάξει με το χώρο σας αφού προσφέρεται μία ευρεία ποικιλία χρωμάτων και όψεων.

Εκτός του ότι δίνουν ένα πολύ ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα, έρχονται για να δώσουν τη λύση για τους πιο μικρούς χώρους αλλά και για τους πιο μεγάλους. Ταιριάζουν παντού και κάνουν τους πιο μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι ενώ προσδίδει στους ήδη μεγάλους περισσότερη μεγαλοπρέπεια.

Τα πλακάκια XL αισθητικά δίνουν την εντύπωση μιας ενιαίας επιφάνειας, εφόσον οι αρμοί είναι λιγότεροι και έτσι έχουμε ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Είναι η ιδανική επιλογή ειδικότερα όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε στο χώρο μία όμορφη λιτή μινιμαλιστική διάθεση και να δώσουμε έμφαση σε άλλα στοιχεία του χώρου.

Φυσικά, τα οφέλη έναντι του μαρμάρου ή οποιουδήποτε άλλου υλικού είναι πάρα πολλά, εφόσον τα μεν πρώτα δεν έχουν απορροφητικότητα, είναι πιο ανθεκτικά στο χρόνο και δεν χρήζουν προσεγμένης φροντίδας για τη συντήρηση του υλικού τους. Επιπλέον, εάν είστε λάτρης του μαρμάρου μπορείτε να επιλέξετε ένα πλακάκι με όψη μαρμάρου.

Μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων είτε για την επένδυση δαπέδου, τοίχου , στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο ή ακόμη και για το ντύσιμο όλων των παραπάνω.

Προσθέστε στα θετικά, ότι τα πλακάκια μεγάλων διαστάσεων είναι μία πολύ εύχρηστη λύση για να ντύσετε ολόκληρο το μπάνιο έως και τον πάγκο του νιπτήρα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για ολόκληρη την κουζίνα και τον πάγκο της. Αν τα δύο τελευταία είναι μεγάλων διαστάσεων, τότε η επιλογή XL πλακιδίων αποτελεί μία πολύ χρηστική λύση.

Αν θα θέλατε να πάρετε περισσότερες ιδέες για να προσαρμόσετε το κατάλληλο σχέδιο και διάσταση πλακιδίων XL στο δικό σας χώρο, μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μέσω της ιστοσελίδας μας με την interior designer Κατερίνα Φραγκιαδουλάκη και την sales manager Σοφία Φραγκιαδουλάκη, πρόθυμες πάντα να σας εξυπηρετήσουν με μεγάλη χαρά.

Μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλια σας ή να μας στείλετε μέσα από τη σελίδα μας προτεινόμενα θέματα για τα οποία θα θέλατε να γράψουμε.

Να είστε όλοι καλά!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της εταιρείας ΠΕΤΡΟΕΜΠΟΡΙΚΗ. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.