Ψησταριές: 3 προτάσεις για μοναδικές γευστικές απολαύσεις με τους αγαπημένους σας

Σκέφτεσαι να κάνεις τη μεγάλη ανανέωση στον κήπο σου για να σε βρει η άνοιξη έτοιμο να χαλαρώσεις μαζί με την αγαπημένη σου παρέα; Αν είσαι και παραδοσιακός τύπος, τότε ξέρεις πως αυτό που θα γεμίσει τον εξωτερικό σου χώρο καλύτερα από καθετί άλλο είναι μια χτιστή ψησταριά.

Στην Πετροεμπορική σου προσφέρουμε χτιστές ψησταριές υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Ανακάλυψε τη μεγάλη μας ποικιλία σε χτιστές ψησταριές από τσιμέντο, με design από τούβλα ή πέτρες για να κάνεις μία ξεχωριστή επένδυση στον κήπο σου ακριβώς όπως του αρμόζει, χωρίς να χρειαστείς πρόσθετα υλικά.

Οι φούρνοι - ψησταριές που διαθέτουμε είναι υψηλών προδιαγραφών, για να σου προσφέρουν ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις, καθώς τα κάρβουνα και ο φούρνος με ξύλα θα χαρίσουν στα φαγητά τα αρώματα της φύσης. Αποτελούν απαραίτητη προσθήκη στην αυλή σου, για να απολαμβάνεις το ψήσιμο χωρίς ενοχλητικούς καπνούς και μυρωδιές.

Η πλέον συμφέρουσα λύση που σίγουρα θα σου λύσει τα χέρια είναι μία ολοκληρωμένη σύνθεση που αποτελείται από ψησταριά, φούρνο, πάγκο και πάγκο με νεροχύτη. Διαθέτουμε συνθέσεις με πάγκους, φούρνους πέτρινους, φούρνους κυκλοθερμικούς, νεροχύτη, αποθηκευτικούς χώρους, ψησταριές υγραερίου κτλ. Η συγκεκριμένη πρόταση σου δίνει τη δυνατότητα να ψήσεις τις αγαπημένες σου λιχουδιές για σένα και όλη την παρέα, ενώ παράλληλα στο φούρνο μπορείς να μαγειρέψεις το φαγητό της προτίμησής σας για να καλύψεις όλα τα γούστα! Η ψησταριά είναι κατασκευασμένη από άριστα υλικά, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση, οικονομία και αντοχή στο χρόνο. Όλα τα τεμάχια της ψησταριάς είναι οπλισμένα και κατασκευάζονται σε ειδικά καλούπια. Η επιφάνεια του πάγκου είναι κατασκευασμένη από πλακάκι, για να καθαρίζει ευκολότερα και να κάνει πιο πρακτική τη χρήση του πάγκου. Ο νεροχύτης θα σε εξυπηρετήσει σε μεγάλο βαθμό και έτσι η σύνθεση αποτελεί μία προσομοίωση κουζίνας εξωτερικού χώρου που θα τη λατρέψεις ειδικά τώρα που φτιάχνει ο καιρός και μαζί του φτιάχνει και η διάθεση και μας δημιουργείται πιο έντονη η επιθυμία να απολαύσουμε το αγαπημένο μας φαγητό μαζί με τους ανθρώπους μας σε εξωτερικό χώρο, θαυμάζοντας το πράσινο του κήπου και τα χρυσαφένια φύλλα που τα λούζει το φως του ζεστού ηλίου.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλες προτάσεις αν επιζητείς μία πιο απλή λύση αλλά και χρηστική ταυτόχρονα. Εάν θέλεις να απολαμβάνεις την ιδιαίτερη γεύση που δίνουν τα κάρβουνα και ο φούρνος με ξύλα στο φαγητό σου, αξίζει να εγκαταστήσεις ένα φούρνο με ξύλα σε συνδυασμό με ψησταριά στην αυλή, τον κήπο ή την ταράτσα σου. Μπορείς να ψήνεις πεντανόστιμα φαγητά στη σχάρα αλλά και μοναδικά φαγητά με ιδιαίτερη γεύση στον ξυλόφουρνο. Διαθέτουμε ψησταριές set – barbeque set εξωτερικού χώρου σε πολλά λειτουργικά σχέδια ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Με δυνατότητα αλλαγής διαστάσεων, σχεδιασμού και απόχρωσης, ώστε να ταιριάζει ακριβώς στα μέτρα και στις προτιμήσεις σας. Η μοναδική ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς και η πολυετής εμπειρία μας στις εγκαταστάσεις φούρνων και ψησταριών εγγυώνται μία κατασκευή που θα παρέχει υψηλά γευστικά αποτελέσματα και άψογη λειτουργία. Αν από την άλλη ψάχνεις μία λύση που θα εξυπηρετεί πιο απλές ανάγκες και παράλληλα θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου, έχουμε για σένα την ιδανική πρόταση! Μπορείς να επιλέξεις προκατασκευασμένες ψησταριές με τα καλύτερα υλικά σε πληθώρα διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων.

Για τις ημέρες του Πάσχα αλλά και για τις μέρες που μαζεύεται η παρέα στον κήπο, στην ταράτσα ή στο μπαλκόνι. Για να συμπληρώσουν τις στιγμές της διασκέδασης και χαλάρωσης και να σας χαρίσουν ένα ζεστό και νόστιμο φαγητό χάρη στα κάρβουνα που μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ομοιόμορφο και επαγγελματικό ψήσιμο! Μία ευκαιρία να καλέσουμε την παρέα ή να μαζευτούμε με όλη την οικογένεια και να ζήσουμε όμορφες στιγμές, στιγμές θαλπωρής και αγάπης.

Είτε επιθυμείτε κάτι πιο απλό και παράλληλα χρήσιμο, όπως η ψησταριά και η ψησταριά μαζί με φούρνο είτε κάτι πιο σύνθετο αλλά ιδανικό για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες, όπως η ολοκληρωμένη σύνθεση, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε αποδοτικές λύσεις, για να μεταμορφώσετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας σε έναν χώρο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς που θα αποζητάτε στην καθημερινότητά σας και δε θα τον χορταίνετε!

Μείνετε κοντά μας για να μάθετε πολλές πρωτοπόρες και ενδιαφέρουσες ιδέες που θα κάνουν το σπίτι σας να ξεχωρίζει και τον κήπο σας αξιοζήλευτο!

 

Η ομάδα της Πετροεμπορικής