Τσιμεντένια διακοσμητικά εξωτερικού χώρου

Καλώς ήρθατε σε ακόμη μια ανάρτηση πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού, ελπίζουμε να είστε καλά και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

 Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και o δείχτης του θερμόμετρου χτυπάει υψηλές θερμοκρασίες η διάθεση μέρα με τη μέρα απογειώνεται και όλοι αναζητούν τον επίγειο παράδεισο για να περάσουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το τελευταίο διάστημα διανύουμε μια δύσκολη περίοδο που όλοι έχουμε επηρεαστεί κυρίως σε οικονομικό και σε ψυχολογικό επίπεδο, αρκετοί άνθρωποι δεδομένου αυτής της κατάστασης δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από την ρουτίνα ούτε για λίγο. Κάθε αλλαγή που πραγματοποιείται στο χώρο μας έστω και η πιο μικρή αυτομάτως αναπτερώνει το ηθικό και βελτιώνει την ψυχοσύνθεση μας, για αυτό και εμείς σας δίνουμε ιδέες για το πως να ανανεώσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας με τα διακοσμητικά κήπου. Η ανανέωση στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας ( κήπος ,βεράντα,μπαλκόνι) μπορεί να πραγματοποιηθεί με απλό τρόπο χωρίς να γίνουν πολυέξοδες-ριζικές αλλαγές , αυτό που απαιτείται είναι έξυπνες επιλογές για να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα στο χώρο.

Τα διακοσμητικά κήπου αποτελούν τάση τα τελευταία χρόνια , είναι μικρές παρεμβάσεις στο χώρο όμως καταφέρνουν να τον διαμορφώσουν και σίγουρα να τον ομορφύνουν. Υπάρχει πληθώρα επιλογών με μεγάλη ποικιλότητα σε σχέδια και χρωματισμούς που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Στην Πετροεμπορική θα βρείτε τα πάντα αναφορικά με τα διακοσμητικά κήπου διατίθενται πηγάδια, αγάλματα , συντριβάνια,ζωάκια, γλάστρες -ζαρντινιέρες και κολώνες,. Το προσιτό κόστος σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα τους αποτελεί δελεαστικό κίνητρο στην τελική επιλογή , είναι τσιμεντένιας κατασκευής υλικά υψηλής αντοχής στο νερό, στη βροχή και στη ζέστη. Πρωτίστως υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις παραστάσεις αγαλμάτων ειδικά των γυναικείων θεοτήτων που συμβόλιζαν το κάλλος, για παράδειγμα Αφροδίτη της Μήλου, Καλυψώ, Ρωξάνη, Καρυάτιδες, Κούροι και Κόρες μπορούν να κατασκευαστούν είτε από μάρμαρο λευκού χρώματος είτε από τσιμέντο εκεί έχετε την δυνατότητα επιλογής όποιου χρώματος επιθυμείτε. Η αναπαράσταση ενός αρχαίου αγάλματος στο κήπο ή στη βεράντα μεταφέρει στο χώρο μας την αίγλη και την ομορφιά της αρχαίας Ελλάδας θυμίζοντας τον πλούτο του πολιτισμού. Επίσης η τοποθέτηση σιντριβανιού ή πηγαδιού δημιουργεί ευφορία διότι η ύπαρξη υγρού στοιχείου στο χώρο μας για αρκετούς πολιτισμούς αποτελεί στοιχείο κάθαρσης και χαλάρωσης, δίνοντας αέρα φρεσκάδας με κοσμοπολίτικη πνοή. Φτιαγμένα από υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες όπως το τσιμέντο και το μάρμαρο με τη δυνατότητα χρωματισμού στα πρώτα ενώ οι μαρμάρινες κατασκευές διατίθενται σε λευκό χρώμα.

Μια μεγάλη κατηγορία διακοσμητικών κήπου είναι τα τσιμεντένια ζωάκια , υπάρχει εύρος επιλογών θα βρείτε γαϊδουράκια , αλογάκια, αγελάδες, βατράχους, σκιουράκια, κύκνους πελαργούς, πελεκάνους, αετούς, περιστέρια και δελφίνια , φυσικά δεν θα έλειπαν οι παραμυθητικοί ήρωες από τη συλλογή μας όπως είναι η χιονάτη με τους 7 νάνους. Τα ζωάκια προσδίδουν μια παιχνιδιάρικη νότα στο χώρο ενώ τα παιδιά ενθουσιάζονται με την παρουσία τους απολαμβάνοντας ξέγνοιαστα το παιχνίδι. Ακόμη μια εξαιρετική επιλογή για την ανανέωση του χώρου είναι οι γλάστρες και οι ζαρντινιέρες χαρακτηρίζονται ως στολίδια κήπου καθώς σε συνδυασμό με τα λουλούδια ομορφαίνουν το χώρο. Τα πολυμορφικά σχέδια και η πληθώρα χρωματισμών τις καθιστούν ως πρώτες επιλογές στη διακόσμηση κήπου. Σχετικά με τις γλάστρες και τις ζαρντινιέρες υπάρχει η επιλογή χρωματισμού αν είναι τσιμεντένιας κατασκευής , επίσης μπορούν να φτιαχτούν από πέτρα ή μάρμαρο δημιουργήματα της εταιρείας. Η μεγάλη ποικιλία στα σχέδια καλύπτουν κάθε γούστο υπάρχουν μοντέρνα αλλά και κλασσικά σχέδια ανάλογα με το ύφος που θέλετε να αποκτήσει ο χώρος σας. Επίσης διαθέτουμε κολώνες που πάνω σε αυτές τοποθετούνται τα τσιμεντένια ζωάκια , τα αγάλματα , οι γλάστρες και τα εκκλησσάκια , αρκετοί πελάτες δεν θέλουν να βρίσκονται στο έδαφος επομένως οι κολώνες είναι ιδανικές αφού “χαρίζουν “ύψος. Διατίθενται σε διάφορα σχήματα ( στρογγυλές, τετράγωνες ή σε κίονες) ενώ οι διαστάσεις του ύψους μπορεί να είναι από 70 – 80 εκατοστά. Η ανθεκτικότητα των υλικών είναι γεγονός και δεν υπάρχει αμφισβήτηση περί αυτού όμως είναι δεδομένο μετά από μακροχρόνια χρήση και έκθεση στο ήλιο ή στη βροχή να υποστούν ελαφριές φθορές στο χρωματισμό . Αν θέλετε να διατηρηθούν τα τσιμεντένια διακοσμητικά σε μια καλή κατάσταση μπορείτε να φρεσκάρετε το χρώμα τους ανά ταχτικά διαστήματα.

Οι ανανεώσεις στο χώρο δίχως την σπατάλη πολλών χρημάτων διαμορφώνουν το ονειρικό σενάριο που όλοι αναζητούν και επιθυμούν να έχουν. Τα διακοσμητικά κήπου σας είναι η κατάλληλη επιλογή καθώς τα περίτεχνα σχέδια τους συνδυάζουν την καλαισθησία με το προσιτό κόστος. Εκτός από το χώρο μας ανανεώνετε και η διάθεση μας άκρως επιθυμητό συναίσθημα κυρίως με την επικράτουσα κατάσταση του τελευταίου διαστήματος. Προτεραιότητα μας ως εταιρεία είναι η εξειδικευμένη κάλυψη αναγκών του πελάτη για αυτό βρίσκονται στη διάθεση σας οι διακοσμητές έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να μοιραστούν μικρά μυστικά μαζί σας. Όλα τα προϊόντα , σχέδια και χρωματισμοί θα τα βρείτε στο site μας( https://petroemporiki.gr/). Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη ανάρτηση και ακολουθήστε μας στα social media της Πετροεμπορικής. Μην ξεχνάτε ανανεώνουμε το χώρο μας γιατί ανανεώνει και εμάς!

Να είστε όλοι καλά